Search

Miss Lina Sjögestam

Updated: Sep 19, 2020

Lina Sjögestam: -Jag jobbar på ett mansdominerad yrke inom processteknik där jag bland annat kör en timmertruck som väger 81ton. Jag har en sambo och en tonårig son och 3 underbara katter. Allt inom pinup började efter en lång tid med stort bilintresse, jag började klä upp mig och sminka mig efter hur en pinuppa ser ut, jag kände mig så kvinnlig och fick uppmärksamhet på ett sätt jag aldrig fått förut. Som sagt har jag ett gott bilintresse och har alltid strävat efter att äga en egen 50tals bil, dagen kom då jag och min partner beslutsamt började leta runt på internet efter en fin chevrolet bel air, vi letade och letade men ingenting som gav oss glimten i ögat.. Då såg vi en annons av Export from US, tiden gick och vi satt förväntasfulla på att drömbilen skulle komma fram av Sammy och Priscilla Solstad . En kväll när vi satt i soffan och tittade på film plingade det i telefonen och bilen var funnen! Pulsen ökade markant, vi båda tittade på varandra och log "det är den bilen vi ska ha" Nu är det komplett, jag är en pinuppa och äger en 50tals bil! Drömmen är sann.

Deras cheva som Import Från USA / Export From US hjälpde dom hitta och köpa.

554 views0 comments

Recent Posts

See All